CONTENT CREATIE & SEO

CONTENT = KING

Heeft jouw website een SEO boost nodig en kunnen de teksten ook wel een update gebruiken? Voor je organische vindbaarheid in de zoekmachines zijn sterke SEO teksten onmisbaar. Gemiddeld komt 60-70% van het verkeer naar jouw website vanuit Google, dus hoe hoger je daar te vinden bent in de ranking, hoe meer je daarvan profiteert. Wij creëren content, herschrijven het, geven het een SEO-boost én zorgen ervoor dat het logische, begrijpelijke teksten blijven. We kunnen hierin ook advies geven en een SEO-briefing op maat opleveren zodat jouw personeel de teksten ook SEO-proof kan houden. 

Een blog is vaak een effectief middel om in te zetten als je het verkeer naar je website wil verhogen. Speel in op actualiteiten, beantwoord de meest gestelde vragen van je klanten, deel ervaringen en maak het persoonlijk. We maken een blogplanning voor je en voeren deze naar wens ook voor je uit. 

Content stopt niet bij het verbeteren van teksten en het inzetten van de juiste SEO tools. Beeld en videomateriaal is net zo belangrijk. We denken graag met je mee over het juiste beeldmateriaal. Soms is het nodig compleet nieuw beeld te schieten en organiseren we een complete fotoshoot.