Events

Van hoekstand tot compleet event

Het organiseren van een evenement kost héél veel tijd, weten wij uit ervaring. Dus we nemen het graag voor je uit handen. Voor ons is het een unieke samensmelting van de allerkleinste details in combinatie met een 'never assume' mentaliteit. Wij worden er blij van! Mogen we jouw evenement of stand ook verzorgen?

Het verzorgen van jouw stand

Wil je met jouw bedrijf deelnemen als exposant op een nationale of internationale beurs maar is er gebrek aan tijd voor de voorbereidingen hiervoor? We kunnen het van A tot Z uit handen nemen voor je, een kant-en-klare opleveren. Naar wens kunnen we ook ingezet worden tijdens het evenement en jouw merk/product vertegenwoordigen. 

ORGANISATIE van jouw event

Wil je graag een evenement organiseren? Ook dat doen we heel graag voor onze klanten. Zo organiseren we tweedaagse festivals voor o.a. Speelpark deSwaan en Museum BroekerVeiling, een voorleesoptocht en familiedag voor Allente en o.a. een Kids Fun Waterfestijn voor Van den Heerik. Ook hebben we veel ervaring met B2B en B2C events bij de Jaarbeurs Utrecht. Het mag van ons kleinschalig zijn of juist heel groot. We hebben de ervaring in huis! 

Marketing van jouw event

Het evenement verkoopt helaas zichzelf vaak niet. We maken een marketingplan op maat en voeren deze (naar wens) ook voor je uit. Uiteraard kan dit ook in combinatie met het organiseren van jouw evenement, dat doen we voor meerdere opdrachtgevers.