Events

Evenementen groot en klein

Het organiseren van een evenement kost héél veel tijd, weten wij uit ervaring. Dus we nemen het graag voor je uit handen. Voor ons is het een unieke samensmelting van de allerkleinste details in combinatie met een 'never assume' mentaliteit. Wij worden er enorm blij van! Mogen we jouw evenement ook verzorgen? Bekijk ook 'onze projecten' ter inspiratie. 

ORGANISATIE van jouw event

Wil je graag een evenement organiseren? Ook dat doen we heel graag voor onze klanten. We hebben inmiddels flink wat evenementen georganiseerd, van heel groot tot klein. En dat vinden we juist zo leuk, die diversiteit. Het evenement zelf is voor ons uiteindelijk de kers op de taart, waar we heel gelukkig van hot naar her vliegen om te zorgen dat alles goed verloopt. Bekijk onze projecten ter inspiratie. 

Marketing van jouw event

Het evenement verkoopt helaas zichzelf vaak niet. We maken een marketingplan op maat en voeren deze (naar wens) ook voor je uit. Uiteraard kan dit ook in combinatie met het organiseren van jouw evenement. Dat werkt juist heel goed, gezien we precies weten wat we moeten vermarkten. Een mooi totaalpakket dus!

Het verzorgen van jouw stand

Wil je met jouw bedrijf deelnemen als exposant op een nationale of internationale beurs maar is er gebrek aan tijd voor de voorbereidingen hiervoor? We kunnen het van A tot Z uit handen nemen voor je, een kant-en-klare opleveren. Naar wens kunnen we ook ingezet worden tijdens het evenement en jouw merk/product vertegenwoordigen.