Over SIS & ZUS

Leuk dat je meer over ons wil weten! Wij zijn drie zussen (zoals onze bedrijfsnaam al doet onthullen ;-) genaamd Daisy, Joyce en Debby. We stellen ons met plezier even aan je voor. We zijn opgegroeid in Julianadorp aan Zee, waar we een heerlijke jeugd hebben gehad. Leuk feitje: we hebben ook nog een grote broer! Als jonge meiden hebben we vaak genoeg zitten dagdromen over het samen runnen van een bedrijf. Lang bleef het bij dromen, mede omdat we de invulling (nog) niet konden bedenken. Toen kwam er echter een mooie kans op het pad van Joyce en Debby, door samen franchisenemer te worden van Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop. Samenwerken beviel heel goed, dat smaakte naar meer. Dus startten wij in februari 2021 officieel SIS & ZUS Marketing | Events op zodat we ook buiten Go-Kids om mooie opdrachten konden gaan aannemen en uitvoeren. Toen de jongste zus Daisy eind 2021 van baan ging wisselen zagen we de kans het bedrijf 'compleet' te maken. We zijn alle drie heel sterk in organiseren & coördinatie en hebben daarnaast ieder onze eigen specialismen, waardoor we bedrijven op veel vlakken kunnen ondersteunen. 

Wat doen jullie dan eigenlijk?

We kunnen jouw bedrijf verder helpen op het gebied van events, marketing en project management. Je vindt op deze website welke vormen van marketing wij kunnen bieden. Daarnaast kun je ons zowel voor kleine als grote evenementen inzetten, dat kan op maat worden ingericht op basis van jouw wensen en behoeften. Op zoek naar een tijdelijke project manager? Ook daar kun je ons voor benaderen. We zijn flexibel, we denken graag ook buiten de kaders, we zijn heel enthousiast én nemen onze verantwoordelijkheid. Vertrouwen en eerlijkheid vinden we één van de belangrijkste kernwaarden. Open en heldere communicatie dus. We werken daarnaast graag lokaal (provincie Noord-Holland) maar voor leuke projecten daarbuiten zijn we ook te porren natuurlijk. Een greep uit onze opdrachtgevers: Allente (zowel marketing als events), Stichting Promotie Dijk en Waard (marketing en productontwikkeling), Van den Heerik (Winkelcentrum Broekerveiling - Kids Fun Festivals), Jaarbeurs Utrecht (marketing van beurzen: ICT & Logistiek, Logistica Next, TBX, Vakantiebeurs, BouwBeurs, ESEF Maakindustrie, TechniShow en Retailbeurs), Speelpark de Swaan (Swaanzinnig Familie Festival & Swaanzinnig Griezel Festijn) & Museum BroekerVeiling (Proef! Festival). En er is nog zóveel meer. Neem vooral ook een kijkje op de pagina Onze projecten!

Vrijblijvende afspraak maken?

Vragen over de mogelijkheden? Laten we een gesprek inplannen. Dat kan live (wat altijd nog wel onze voorkeur heeft) maar ook middels een videocall. De afspraak is altijd vrijblijvend. Fijn om kennis te maken en naar wens brengen we daarna een offerte uit. Onderaan de pagina vind je onze contactgegevens. 

Over Daisy

Hoi! Ik ben Daisy Leeuw-Smits, de jongste van de drie zussen. Ik ben geboren en getogen in Julianadorp aan Zee en woon daar nog steeds met veel plezier, samen met mijn lieve man Lars en zijn twee dochters Isa en Yara. En natuurlijk niet te vergeten onze kat Thomas.

In 2009 rondde ik mijn MBO-4 opleiding Directiesecretaresse / Management assistent af en ben ik terecht gekomen in de olie- en gasindustrie, namelijk bij Weatherford Netherlands. Na een korte periode als receptioniste ben ik gepromoveerd naar Business Development Assistant waar ik me verder ontwikkelde naar uiteindelijk Operations Coördinator. Van operators regelen vanuit verschillende landen tot vluchten boeken. Van een Technology Gallery organiseren tot vele personeelsuitjes. 

De rode draad hierin was dus organiseren, regelen en plannen. Hetgeen wat wij alledrie heel goed kunnen en ook graag doen. 

Onze droom is werkelijkheid geworden: ons organiseertalent samenvoegen in ons bedrijf
SIS & ZUS!

OVER JOYCE

Hi! Ik ben Joyce Bangma-Smits, de oudste van 3 zussen. Ik woon sinds ruim 12 jaar in Langedijk, eerst een aantal jaar in Sint Pancras en nu al ruim 9 jaar in Broek op Langedijk samen met mijn lieve man Henk en mijn prachtige dochter Ilse (10). 

In 2009 heb ik mijn HBO-studie Toerisme afgerond en ben ik gestart met mijn carrière bij een reisorganisatie in Alkmaar gespecialiseerd in kampeervakanties. Tijdens de eerste jaren ben ik veel met relatiemanagement en met projectmanagement bezig geweest en de laatste jaren was ik verantwoordelijk voor de product content op de website en heb ik mijn eerste stappen gezet in de content-  en marketing-wereld. Die kennis heb ik mogen toepassen en uitbreiden toen mijn avontuur als franchisenemer bij Go-Kids begon samen met Debby!

Ik voel mij als een vis in het water wanneer ik dingen kan organiseren en wanneer ik creatief aan de slag kan met content en marketing. En natuurlijk als ik met mijn 2 zusjes kan samenwerken!

OVER DEbby

Hoi! Ik ben Debby Bos-Smits, de middelste zus. Ik woon nu zo'n 8 jaar in het fijne dorpse Zuid-Scharwoude, na eerst 7 jaar in Alkmaar te hebben gewoond. Ik ben getrouwd met Johan en trotse moeder van Bryan (9) en Emily (6). 

Direct na mijn studie Tourism Management in Leeuwarden heb ik 11 jaar de marketing & events gedaan bij reisorganisatie Vacanceselect. Werkelijk alle vormen van marketing heb ik daar met veel plezier uitgevoerd (online en offline), daardoor ben ik nu heel breed in te zetten. Daarnaast heb ik veel ervaring met het organiseren van evenementen. Zo werk ik ook regelmatig (interim) voor de Jaarbeurs, in combinatie met de opdrachten die we voor SIS & ZUS uitvoeren. Een afwisselende combinatie van marketing & events vind ik het állerleukste.

In de zomer van 2019 ben ik voor mijzelf begonnen als freelance marketing & events professional. 

 Je kunt me wakker maken voor het meewerken op een evenement én voor... marsepein!  

E-mail

contact@sisenzus.nl

Bellen of appen

06-58015955